• Livind

  Zorgdomotica voor leefstijlmonitoring bij zelfstandig wonende zorgcliënten

  Met ons systeem voor leefstijlmonitoring zetten we een stap naar ondersteuning van zorgprofessionals en mantelzorgers. Meer weten? Lees alles op deze website, of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Lees verder Neem contact op
 • Livind

  Met Livind 24/7 zonder camera’s een oogje in het zeil houden.

  Wie op afstand voor iemand zorgt wil graag een oogje in het zeil kunnen houden. Het liefst zonder camera’s. Livind biedt daarvoor de uitgelezen oplossing, met een eenvoudig systeem van 5 sensoren en een beveiligde internetpagina die 24/7 actuele informatie geeft.

  Wat is leefstijlmonitoring Veel gestelde vragen
 • Livind

  Enthousiaste gebruikers.

  Livind kent inmiddels vele enthousiaste gebruikers. Estelle is er zo eentje. Zij zette het systeem in voor haar dementerende moeder. Bekijk het video-interview waarin zij haar ervaringen deelt.

  Een gebruiker aan het woord Neem contact op

Langer zelfstandig thuis.

Met Livind kunnen mensen langer veilig thuis blijven wonen. Het leefpatroon van de bewoner wordt in kaart gebracht, waarna afwijkingen direct worden opgemerkt. Zo kan telkens tijdig passende zorg worden verleend.

Gelijke en voor iedereen toegangelijke informatie.

Mantelzorgers, familie en de zorgorganisatie kunnen via internet het leefpatroon van de bewoner volgen. Zij beschikken over dezelfde, altijd actuele, informatie die, zij op hun tablet, telefoon of hun pc/laptop overal kunnen inzien.

24/7 op de hoogte.

Livind stuurt een SMS of e-mail naar de mantelzorger en/of zorginstelling bij opvallende situaties zoals bijv. onrustig slaapgedrag. Voor dwaalgedrag of een mogelijk valincident volgt een melding naar een zorgcentrale. Dat geeft dag en nacht een rustig gevoel voor (mantel)zorgers.Uitlegvideo

Het Livind leefstijlmonitoringsysteem werkt eenvoudig en simpel. Met deze animatie leggen we het nog eens heel duidelijk uit. Ook handig als u het systeem aan anderen wilt uitleggen of voor presentaties.
Esthelle Lindenburg

Mantelzorger

“Het is fijn om dit systeem zo goed te zien werken, daar heb ik veel profijt van. Het geeft een bepaalde rust, een veilig gevoel voor mij en mijn moeder.”

Meer over leefstijlmonitoring